Pris & upplägg


Jag fotograferar allt från några timmar till en heldag. Och jag lägger ner min själ i varje uppdrag – både korta och långa. Upplägget kan se olika ut för olika fotograferingar. Här är några exempel på olika upplägg:

Kortare porträttfotografering
Om du vill ha porträttfoton i den miljö där ni gifter er räcker det med ungefär 3-4 timmar för att utan stress ta fina bilder på väl valda platser. Jag behöver alltid minst en timmes förberedelsetid på plats för att hitta bra fotomiljöer och vinklar. Själva fotograferingen brukar ta 2 till 3 timmar. Då inkluderas både individuella porträtt, parbilder samt gruppbilder i mindre och större grupper.

Porträtt, vigsel, mingel och förberedelser
Jag fotar ofta vigsel, mingel och förberedelser utöver porträttbilderna. Då kan man på ett fint sätt få med stämningen och känslan på platsen och berätta mer om dagen och allt som händer. En bröllopsdag flyger snabbt förbi och här kan jag ge er en möjlighet att uppleva allt igen genom bilder från dagens stora händelser. Att fota porträtt, vigsel, mingel och förberedelser brukar ta 4 till 8 timmar.

Från förberedelser till fest
Att få vad med och följa er dag från förmiddagens förberedelser till kvällens fest är särskilt fint. Att vara med under en längre tid ger större möjligheter att berätta dagens händelser i bild men också fotografera porträtt på många platser i olika ljus. Det blir alltid väldigt bra bilder i den sena kvällssolen och bland festens glittrande ljus. Att fotografera en hel dag brukar ta mellan 8-16h.

Pris
Jag tar betalt per timme.
Kostnad för fotografering och förberedelser på plats: 2500 sek/h inkl. moms.
Kostnad för restid: 625 sek/h inkl. moms.

Redigering av bilder och administration är inkluderat i ovanstående priser.
Ersättning för resekostnader och ev. övernattning tillkommer.

Kostnadsexempel:
Plats-Fotografering i Uppsala
Restid-3h totalt.
Förberedelser på plats: 1h
Fotografering: 3h
Totalt: 11875:- inkl. moms.

Jag tar max betalt 30 000:- inkl moms. per dag (Kostnader för restid samma dag inkluderat). Då kan jag fotografera så länge ni önskar.

Bildleverans
Jag brukar leverera ca 80-100 redigerade bilder per fotograferingstimme.
Antalet bilder beror på antalet fotograferingsplatser och motiv. Därför kan antalet variera något. Jag levererar bilderna digitalt via nedladdning men kan leverera på USB-minne eller på det sätt ni tycker passar bäst. Jag tar gärna fram tryckta böcker och inramade printade bilder om ni önskar det.

Inför varje fotografering ingår ett kortare planeringsmöte.

Hör gärna av er om ni har frågor!